Skip to main content

Dags att organisera event för barn? Känns det tajt att hinna med allt? Sannolikt vill du få till ett event som barnen lämnar med glada miner och roliga minnen, och som både föräldrar och barn gärna går på igen. Men det är inte alltid så lätt att få till allt så bra som man skulle önska. Därför är det alltid bra med lite tips på vägen, och här kommer tre helt olika, men viktiga. 

Skapa en ordentlig tidslinje

Ha inte bara en deadline, utan ha flera stycken mindre på vägen. Med en tidslinje syns det vad som ska göras och när på ett tydligt sätt. På så sätt håller du och ditt team er hela tiden till schemat och kan lätt se om ni skulle råka ligga efter. Det kan ge dig som eventplanerare ett större lugn av känslan av att ha koll på läget, och då blir det också lättare att hitta på kreativa och roliga idéer för barnen.

Använd en tidseffektiv plattform

Med ett ordentligt digitalt verktyg kan du få en överblick över allt kring ditt event direkt från din mobil. Det enda du behöver är en internetuppkoppling. Ett lättanvänt verktyg kan hjälpa dig att spara värdefull tid. Lägg mindre tid på administration och fokusera mer på att få till ett riktigt bra event.

Magnet är ett exempel på en plattform som hjälper dig att organisera event. Du kan ha koll på hur många biljetter som sålts, antalet bokningar och avbokningar, en eventuell gästlista och mycket mer. Med bara några klick kan du även skicka inbjudningar, få användbar data, skapa marknadsförande innehåll för sociala medier, få betalningar och mycket annat. Det behöver inte vara svårt att organisera ett lyckat event, oavsett vad det handlar om.

Glöm inte att vara förutseende när du organiserar

Oväntade saker kan hända kring barn. Försök därför alltid vara förutseende, självklart speciellt när det kommer till säkerhet i olika aktiviteter och liknande. Men även saker som att det alltid finns nära till plåster och annat som kan behövas även vid mindre olyckor kan uppskattas av såväl barn som föräldrar. Små detaljer kan göra stor skillnad, så underskatta inte värdet av att tänka till lite extra.