Skip to main content

Om du har en förkärlek för frozen yoghurt kan du enkelt göra den hemma genom att följa några enkla steg. Det här receptet är superlätt att göra, kräver bara fem minuters förberedelsetid och fyra ingredienser. Det är också ett utmärkt sätt att slå värmen och spara pengar. Du kan använda en stor matberedare för att göra detta recept utan att behöva använda en glassmaskin. I den här artikeln kommer jag att visa dig hur du förbereder jordgubbsfryst yoghurt.

Nutella fryst yoghurt

Om du letar efter ett enkelt och läckert sätt att njuta av din Nutella, har vi dig täckt. Oavsett om du är på humör för en chokladgodis eller en enkel goding som kommer att tillfredsställa din söta tand, har vi ett recept på Nutella frusen yoghurt som kommer att förverkliga allas drömmar. Det smälta chokladpålägget kommer säkerligen att göra varje dag speciell. Receptet kan förberedas på några minuter och är en utmärkt present till alla chokladälskare.

För att göra din egen läckra, krämiga och läckra godis, börja med att blanda dina ingredienser. För det här receptet behöver du två frysta bananer, tre till fyra msk chokladhasselnötssmör och två eller tre msk yoghurt. Tillsätt sötningsmedel efter smak. Om du inte vill använda Nutella, ersätt honung med din favoritsmak. Du kan också prova att lägga hackade nötter och torkad frukt till den frysta yoghurten.

Jordgubbsfryst yoghurt

Hemlagad jordgubbsfryst yoghurt är en läcker och nyttig dessert som bara kräver fyra ingredienser och inget raffinerat socker. Du sparar inte bara pengar på den dyra froyo du köper i butiken, utan du kommer att ha den klar på under 5 minuter! Detta recept är också bra för familjer som vill njuta av en snabb behandling utan att ge avkall på smaken. Här är några tips som hjälper dig att göra denna läckra dessert.

Att använda en glassmaskin är ett måste om du vill göra denna läckra goding. Utan maskin kan fryst yoghurt bilda iskristaller och bli oaptitlig. En glassmaskin kommer att förhindra att detta händer genom att kontinuerligt röra i froyo när den fryser. Det är också roligt att servera jordgubbsfroyo i våffelskålar, eftersom de inte kräver någon rengöring. Konformade skålar är ett annat roligt sätt att servera den på.

Jordgubbsfryst yoghurt med Dulce de Leche

Om du någonsin har ätit jordgubbsglass vet du hur gott det kan vara, och det här receptet gör det ännu mer utsökt. För att göra jordgubbsfryst yoghurt med Dulce de Leche måste du först förbereda dina jordgubbar. Tvätta och kvarta bären och strö över socker. Låt stå i ungefär en timme. När jordgubbarna är mjuka, mixa dem tills de bildar en tjock puré. Det bästa verktyget att använda för detta är en stavmixer. Tillsätt sedan grädden och blanda väl. När grädden är införlivad, vik ner den vispade yoghurten i jordgubbarna.

Gör sedan yoghurten. Denna dessert är väldigt lätt att göra och kräver bara fyra ingredienser. Se först till att dina jordgubbar är frysta. Tillsätt sedan din banan och bearbeta tills den är slät. När blandningen är slät, placera den i frysen över natten för att skapa en bättre konsistens. För att servera, ös upp yoghurten i enskilda portioner, eller frys in dem separat och servera. Sedan kan du njuta av din läckra, hemgjorda jordgubbsfrysta yoghurt på nolltid!

Jordgubbsfryst yoghurt med bär

En klassisk dessert, jordgubbsfryst yoghurt passar perfekt med färska eller frysta bär. Frukten i sig är kanske inte den mest näringsrika eller smakrika, men yoghurtbasen gör den sötare. Vilken frukt som helst fungerar, men jordgubbar är ett självklart val. Andra fruktalternativ inkluderar ananas, mango och persikor. Här är några idéer för att lägga till smak och färg till din jordgubbsfrysta yoghurt. Och medan du håller på, tillsätt lite socker till jordgubbarna.

Om du har en glassmaskin kommer du definitivt att njuta av det här receptet. Detta verktyg blandar kontinuerligt froyot och bryter iskristaller för att ge den en jämn konsistens. Du kan även servera den i en våffelskål, som är rolig att äta och inte kräver någon rengöring. Konformade skålar är bra för sommarens fester. De ser söta ut och ger dig ett enkelt sätt att servera glass.