Skip to main content
Hälsa

Tandläkare Jakobsberg

By 17 april 2023No Comments

Tandläkare Jakobsberg är en välrenommerad praktik som ligger i hjärtat av Viksjö. Det familjeägda företaget grundades för över 30 år sedan och har sedan dess erbjudit förstklassig vård till personer i regionen. Teamet av mycket erfarna och kvalificerade tandläkare och hygienister strävar efter att se till att varje patient får bästa möjliga behandling. Detta engagemang för kvalitet innebär att patienterna kan vara säkra på att de får bästa möjliga vård för sina tänder och sitt tandkött.

På Tandläkare Jakobsberg erbjuder vi omfattande tandvårdstjänster som sträcker sig från grundläggande munhygien till mer specialiserade behandlingar som tandimplantat och kosmetisk tandvård. Vi erbjuder även förebyggande vård, som rutinkontroller och rengöring, för att hjälpa dig att hålla dina tänder friska i många år framöver. Vårt omfattande utbud av behandlingar säkerställer att alla våra patienter får personlig uppmärksamhet och skräddarsydda lösningar för sina särskilda behov.

Tandläkare Jakobsberg med bred kompetens

När det gäller mer avancerade ingrepp som implantat eller kosmetisk tandvård har tandläkare Jakobsberg ett nära samarbete med vårt team av skickliga tandtekniker. Detta säkerställer den högsta nivån av precision när det gäller återställande arbete och garanterar anmärkningsvärda resultat varje gång. Oavsett om du behöver en enkel extraktion eller en fullständig restaurering kan du vara säker på att våra specialister har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera exceptionella resultat.

På Dentist Jakobsberg förstår vi hur viktigt det är att ge våra patienter en bekväm upplevelse – inte bara under möten utan även medan de väntar i vår lobby eller reception. Vårt väntrum är utrustat med bekväma stolar, moderna möbler, gratis drycker, tidningar och böcker så att alla känner sig avslappnade innan deras möte börjar. Vi är också stolta över vårt engagemang för att hålla oss uppdaterade med modern teknik; det mesta av vår utrustning är digitaliserad så att du kan vara säker på att all behandling du får är uppdaterad och utförs korrekt.

Oavsett om du behöver allmänna tandvårdstjänster eller något mer specialiserat finns Tandläkare Jakobsberg här för dig! Vårt team är välkomnande och vänligt och erbjuder uppmärksam kundservice från början till slut så att varje besök på vår mottagning blir trevligt. Om du vill ha mer information om någon av våra tjänster – inklusive förebyggande vård – tveka inte att kontakta oss idag!