Skip to main content
Hälsa

Filler Jakobsberg

By 17 april 2023No Comments

Viksjö Tandhälsa ligger i hjärtat av Viksjö och erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, från grundläggande munhygien till avancerad protetik. En av deras tjänster som de specialiserar sig på är Filler Jakobsberg, en injektionsbehandling som hjälper till att återställa volymen i ansiktet och på läpparna. Detta gör det möjligt att få ett ungdomligare och fräschare utseende utan att behöva genomgå någon operation.

Filler Jakobsberg är en relativt ny injicerbar behandling som använder hyaluronsyrabaserade fyllmedel. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen, vilket innebär att den är säker och tolereras väl. Den kan användas för att fylla ut rynkor, linjer eller veck i ansiktet och på läpparna samt ge volym och definition till dessa områden. Den kan också användas för att förstärka kindbenet eller läpparna.

Filler Jakobsberg-behandlingen hos Viksjö Tandhälsa innebär en inledande konsultation där patientens önskemål och förväntningar diskuteras. Tandläkaren bedömer sedan patientens ansiktsanatomi och tar hänsyn till individuella faktorer som hudtyp, ålder, levnadsvanor och andra faktorer när han eller hon beslutar om en lämplig behandling. När denna bedömning har gjorts kan själva injektionen av fyllnadsmedel äga rum.

Gör din Filler Jakobsberg med Viksjö tandhälsa

På Viksjö Tandhälsa använder man endast högkvalitativa produkter som har godkänts av medicinska myndigheter som Health Canada eller FDA (Food & Drug Administration). Varje produkt levereras med detaljerade instruktioner om korrekt användning och administrering så att eventuella biverkningar kan minimeras samtidigt som maximal säkerhet för patienten garanteras. Själva injektionsprocessen tar i allmänhet cirka 30 minuter beroende på hur många områden som injiceras med filler, varefter det kan förekomma en mindre svullnad eller rodnad på injektionsstället, men detta bör avta inom 24-48 timmar efter behandlingen.

Resultaten av Filler Jakobsberg-behandlingar brukar hålla i allt från 6-12 månader beroende på hur snabbt din kropp metaboliserar dem. Många väljer dock regelbundna kompletterande behandlingar för att bibehålla sitt önskade utseende över tid eftersom hudceller tenderar att brytas ner långsamt med tiden på grund av ålder eller miljöfaktorer som solskador eller rökning . På Viksjö Tandhälsa finns det olika typer av filler tillgängliga beroende på vilket område du vill behandla så att det kan skräddarsys i enlighet med varje enskilt fall för att säkerställa maximal effektivitet med minimal stilleståndstid för patienter som söker långsiktiga lösningar för sina estetiska behov.

Sammantaget har Filler Jakobsberg-behandlingar visat sig ge människor ett ungdomligare utseende med mycket minimal risk inblandad jämfört med traditionella kosmetiska kirurgiska ingrepp som ansiktslyft eller ögonbrynslyft som kräver mer intensiva åtgärder när det gäller både förberedelser före behandlingen och postoperativa läkningstider respektive . På Viksjö Tandhälsa strävar deras erfarna tandläkare efter att ge sina kunder exceptionella resultat samtidigt som de prioriterar säkerheten under alla stadier av behandlingen och ser till att de förstår alla aspekter innan de engagerar sig i denna typ av procedur .