Skip to main content

Vi är många som har spenderat för många timmar med att spela Football Manager, eller föregångaren Championship Manager!

Det är verkligen lätt att fastna och det går inte att sluta när man tagit Luton Town från Leauge One till att slåss med giganterna i Premier League.

Gemensamt för många av oss är att det känns lite pinsamt att vi fortfarnde, efter att vi passerat 30 eller 40 fortfarande spenderar tid med att spela detta. Jag blir alltid glad och varm när jag ser någon spela FM. På tåg är det inte helt ovanligt att man ser någon vika upp sin laptop för att döda några timmar.

Men låt oss vara ärliga, det är ingen turn on för våra partners när vi sittar med vår dator och låtsas coacha ett fotbollslag. Så hur kan vi vara stolta över våra FM bedrifter men samtidigt inte skämmas över dom? Lösningen är FM Merch. Snygga diskreta kläder med en liten blinkning som bara FM bröder uppfattar. Jag har blivit bjuden på öl mer än en gång när jag haft på mig en tröja med Tó Madeira eller Maxim Tsigalko på! Kolla in FM-Merch!

Min favorit genom alla tider är nog ändå Anthony Vanden Borre. Det går att argumenterar för att blev lite för bra i verkligheten för att räknas som en CM-legend, men hans potential i spelet var definitivt klart högre än vad han nådde. Sex landskamper för Belgien och proffs i bland annat Italien är såklart en stor bedrift. Men i spelat var han världsklass!

En bidragande faktor till att han är en favorit måste också vara hans namn, Anthony Vanden Borre, det ligger bra i munnen! Därför är det extra kul att det finns merch med hans namn på!

Kollektionen Anthony Vanden Borre innehåller T-shirt, hoodie och tygpåse. Perfekt present till dig själv eller din vän som fortfarande spelar Football Manager.