Skip to main content

Coffeum är ett svenskt företag som har rostat kaffe sedan 1851. De är belägna i Stockholm och har som mål att tillhandahålla kaffebönor av högsta kvalitet som finns på marknaden. Genom att kombinera traditionella metoder med modern teknik kan Coffeum producera de mest välsmakande och smakrika kaffebönorna.

Coffeum tror på en enkel filosofi: att gott kaffe ska vara tillgängligt för alla. Därför erbjuder de ett omfattande urval av kaffebönor från hela världen, bland annat från Colombia, Etiopien, Guatemala och Indien. Från ljusa till mörka rostprofiler finns det verkligen något för alla när det gäller Coffeums kaffeutbud.

Förutom att Coffeum erbjuder sitt eget märke av nyrostade kaffebönor säljer de också högklassig bryggutrustning från toppmärken som Moccamaster och Hario. Detta gör det enkelt för kunderna att brygga sin favoritkopp kaffe hemma med samma teknik som används av professionella baristor på kaféer över hela Europa.

Coffeum har som mål att producera enastående kaffe som ger glädje åt dem som dricker det. Vare sig du letar efter en fet kopp espresso eller något mer delikat som en pour-over-blandning, har Coffeum ett brett utbud av specialkaffe för dig. Så oavsett vilken typ av bönor eller rostprofil du föredrar ser Coffeum till att det alltid är färskt och gott!

Coffeum brinner för att se till att kaffeupplevelsen blir så njutbar och unik som möjligt. De strävar efter att ge sina kunder en kvalitetsprodukt som uppfyller deras behov och överträffar deras förväntningar. Så om du letar efter en god kopp kaffe har Coffeum vad du behöver!

Coffeum har de bästa kaffemaskinerna som finns på marknaden. Varje maskin är designad för att ta din kaffeupplevelse till nästa nivå. Oavsett om du vill ha en espresso, cappuccino eller bara en stor kopp svart kaffe, kan Coffeum hjälpa dig att få den perfekta drickan varje gång.

Kaffemaskinerna från Coffeum är utrustade med modern teknik som gör det mycket lättare att skapa den perfekta drycken. Maskinerna har lättanvända displayer där du kan välja och justera din favoritdrink och tryck på knappen för att starta processen. Filtren i maskinerna använder högkvalitativa ingredienser och har stor anpassningsbarhet så att du kan skräddarsy dina drinkar för att skapa det exakta resultatet som du letar efter. Några av de andra funktioner som finns tillgängliga inkluderar automatisk rengöring, uppföljning av ingenjörsstöd samt temperaturkontroll vilket garanterar att alltid serveras en perfekt dryck.

Som en extra bonus erbjuder Coffeum gratis leverans och installation av maskiner inom 24 timmar efter beställning, så det finns inget behov av frustration när man ser fram emot sin nya produkt! De ledande teknikerna som används ger både professionella användare och hemma-entusiaster möjligheten att skapa de mest smakrika drycker man kan tänka sig – oavsett om det är espresso, latte macchiato eller cappuccino – med minimal ansträngning! Se deras priser här!