Skip to main content

Svårt att komma på roliga, goda och uppskattade matidéer till ditt företagsevent? Mat är ofta en stor del av ett event och en del som många minns. God mat är något som för människor samman och skapar en bra social utgångspunkt. Här kommer lite idéer för mat, sötsaker snacks osv, och andra saker som kan hjälpa dig att skapa ett riktigt lyckat företagsevent.

Internationell matbuffé

Varför välja ett land till matbuffén när du kan välja nästan hur många som helst? En internationell buffé med stor variation är väsentligt mycket roligare än en traditionell. Det här är något som deltagarna på ditt företagsevent inte förväntar sig och som skapar en mycket bra samtalspunkt. 

Frozen yoghurt

Ganska självklart att det skulle komma upp eftersom det stod i titeln. Men, det är ett smart alternativ för att öka feststämningen, göra företagseventet lite roligare eller helt enkelt för att bara höja folks humör. Ännu mer passande är det om det handlar om ett företagsevent en varm sommardag. Frozen yoghurt är ett oväntat inslag på ett företagsevent och något de flesta uppskattar.

Hälsosamma charkbrädor och plock

Perfekt som snacks under företagseventet. Du kan exempelvis ha flera brädor med ost, frukt, kex, kött etc, utspridda på alla bord så att alla kan ta av. Eller så har du en hel lång bräda som går nedför ett långbord om du verkligen vill slå på stort och häftigt. Med charkbrädor kan alla välja vad de själva vill äta, vilket sannolikt gör att fler gäster blir nöjda. Den här typen av snacks ger också en trevlig avslappnad atmosfär och gör att eventet känns lite lyxigt.

Att skapa ett företag är enklare med rätt verktyg

Det är självklart mycket mer än bara spännande matidéer som gör ett företagsevent lyckat. En sak som kan drastiskt förenkla processen att planera och arrangera ett event är att använda sig av en digital plattform. Ett exempel på en sådan är Magnet som med flera olika smarta funktioner gör det lätt, tidseffektivt och roligt att organisera ett företagsevent.