Skip to main content
Nyheter

Bli familjehem

By 28 april 2023No Comments

Familjehem är ett utmärkt sätt att erbjuda en trygg och kärleksfull miljö för barn som kanske inte har tillgång till en sådan miljö annars. På NEBTEAMET strävar vi efter att skapa en hemliknande atmosfär för de barn som vi tar hand om. Vår personal är dedikerad till att ge individuell uppmärksamhet och vård som varje barn behöver och förtjänar.

Vårt mål är att se till att varje barn i vår vård får den kärlek, vägledning och det stöd de behöver för att nå sin fulla potential. Vi tror på att bygga upp starka relationer med både de barn vi betjänar och deras familjer, så att alla kan arbeta tillsammans för att uppnå positiva resultat. Vi strävar också efter att erbjuda utbildningsmöjligheter och fritidsaktiviteter som ytterligare utvecklar varje barns färdigheter.

På NEBTEAMET förstår vi hur viktigt det är för dessa barn att känna att de hör hemma någonstans – det är därför vi erbjuder en rad tjänster som stödgrupper, terapisessioner, kurser i livskunskap, familjeaktiviteter och mycket mer! Vår personal arbetar hårt för att skapa en miljö där varje barn känner sig tryggt och kan bygga upp hälsosamma relationer med jämnåriga.

Vi är fast övertygade om att det är viktigt att ge kärlek och stabilitet för att hjälpa dessa barn att lyckas i livet; på NEBTEAMET vill vi att de ska veta att de alltid är accepterade oavsett vilka utmaningar de står inför. Vi förstår vikten av att främja en känsla av tillhörighet inom en familj och strävar efter att ge varje barn den trygghet som behövs för tillväxt och framgång. Du får dessutom fördelaktig ersättning för att skapa bra förutsättningar.

På NEBTEAMET strävar vi efter att skapa en omhändertagande miljö för varje barn som vi tar hand om. Genom hängivenhet och engagemang i det arbete vi utför hoppas vi kunna påverka deras liv på ett positivt sätt. Genom att stödja dessa barn med kärlek och stabilitet kommer de att kunna växa upp till självsäkra och framgångsrika individer. Om du eller någon du känner är intresserad av att bli fosterförälder kan du kontakta oss redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!