Skip to main content

Forecom är en ledande leverantör av utrustning för konferensrum med ett brett utbud av ljud-, video- och tekniska lösningar. Från professionella ljudsystem till storskaliga interaktiva skärmar, Forecom har produkterna och tjänsterna som gör dina möten mer effektiva och ändamålsenliga. Med sin AV utrustning konferensrum hjälper Forecom företag av alla storlekar att skapa moderniserade mötesrum som är både mångsidiga och enkla att använda.

De tillhandahåller allt från enkla mikrofonsystem till avancerade interaktiva skärmar som integreras med annan teknik som konferensplattformar och digital skyltning. Med Forecoms hjälp kan företag utrusta sina konferensrum med toppmodern AV-utrustning som förbättrar samarbetet, ökar produktiviteten och förbättrar kommunikationen.

För företag som vill dra nytta av videokonferensteknik erbjuder Forecom en uppsättning produkter och tjänster som är utformade för att ställa in alla företag för framgång. Deras omfattande utbud av videokonferenslösningar omfattar allt från enkla webbkameror för enkla möten till sofistikerade systemkonstruktioner för större konferenser. Med deras hjälp kan företag utforma skräddarsydda lösningar som uppfyller organisationens unika behov samtidigt som de ger en intuitiv användarupplevelse.

AV utrustning konferensrum och serviceavtal

Förutom att tillhandahålla kvalitetsprodukter och tjänster erbjuder Forecom också omfattande supportalternativ för att se till att kunderna får ut det mesta av sin investering. Med tillgång till utbildade tekniker som specialiserat sig på installation och underhåll av AV-utrustning kan företag vara säkra på att deras installationer är igång snabbt. De erbjuder även fjärrövervakningsmöjligheter så att kunderna kan hålla koll på hur deras AV-utrustning fungerar även när de är borta från kontoret.

Slutligen erbjuder Forecom tjänster för evenemangsproduktion som effektiviserar planeringen av alla typer av företagsevenemang eller privata sammankomster. Genom att utnyttja avancerad teknik som automatiserade riggsystem, projektionskartläggning och LED-belysningssystem kan de skapa fantastiska visuella miljöer som är perfekta för alla tillfällen – oavsett om det är en intim middagsbjudning eller en massiv mässmonter.

Sammantaget är Forecom dedikerat till att hjälpa företag av alla storlekar att utrusta sina konferensrum med modern AV-utrustning samtidigt som de erbjuder förstklassig service och support i varje steg av processen – från första inköpet till löpande underhåll.