Skip to main content
Nyheter

Microcement

By 20 april 2023No Comments

Microcement är en innovativ golvlösning som erbjuder betongens mångsidighet med bekvämligheten av en högklassig finish. Denna revolutionerande mikrocementprodukt är utformad för att appliceras direkt på befintliga ytor, vilket eliminerar behovet av ytterligare förberedelser eller kostsamma rivningsarbeten. Resultatet är en vacker och hållbar golvlösning som ger enkelt underhåll och långvarig hållbarhet.

Den unika formeln för Microcement består av Portlandcement, hartser, polymerer och finmalet marmor. Denna kombination skapar en mycket hållbar yta som tål även det tuffaste slitage. Dessutom kräver Microcement inga tätningsmedel eller primers vid appliceringen – vilket innebär att det är lättare att använda än traditionella betonglösningar.

Detta moderna golvalternativ finns i över 100 färger och ytbehandlingar, vilket ger kunderna fullständig kontroll över sina designval. Kunderna har också möjlighet att lägga till textureffekter som ”sten” eller ”trä” för att skapa fantastiska effekter på sina golv. Förutom denna visuella attraktion har OM Microcement också överlägsna ljuddämpande egenskaper som minskar bullernivåerna med upp till 60 %.

Microcement kan installeras snabbt och med minimal störning av de dagliga rutinerna. Dess lätta sammansättning möjliggör en enkel installation som kan utföras på så lite som en dag! Dessutom är Microcement på grund av sin låga porositetsnivå mycket motståndskraftig mot skador från oljespill eller fuktexponering – vilket gör den idealisk för både bostäder och kommersiella utrymmen.

Sammantaget erbjuder Microcement ett mångsidigt alternativ till traditionella golvalternativ – med utmärkt estetik tillsammans med oöverträffad hållbarhet till ett överkomligt pris. Med sitt breda utbud av färgmöjligheter och sin enkla installation kommer denna innovativa produkt garanterat att framhäva det bästa i alla utrymmen – både inomhus och utomhus!

Om du letar efter en modern lösning för att förbättra utseendet på ditt hem eller företag är Microcement det perfekta valet. Med sin vackra finish, långvariga hållbarhet och enkla underhåll kommer denna innovativa golvprodukt garanterat att ge dig många år av tillfredsställelse – oavsett användningsområde. Så varför inte ta det första steget mot att förvandla ditt utrymme med Microcement idag? Du kommer inte att bli besviken!