Skip to main content

Sverige är känt för sin vackra skärgård, glittrande sjöar och många möjligheter till båtliv. För många båtägare är deras båt en älskad ägodel, ett sätt att utforska naturen och njuta av det svenska vattnet. Men när säsongen är över, och vinterns köld och frost börjar krypa in, är det avgörande att hitta en pålitlig och trygg plats att förvara sin båt. Det är här NFS Marine kommer in i bilden.

NFS Marine är ett företag som grundades med en passion för båtar och ett engagemang för att erbjuda högkvalitativ båtförvaring och båtservice. Med flera års erfarenhet inom branschen och en djup förståelse för båtägares behov har vi blivit ett förtroendeingivande namn när det kommer till båtförvaring i Sverige.

Vår Båtförvaring – Trygghet i Alla Väder

Att förvara din båt under vintermånaderna är av yttersta vikt för att skydda din investering och förlänga dess livslängd. NFS Marine erbjuder en trygg och säker plats för din båt under hela vintern. Vår moderna och välutrustade anläggning är utformad med säkerhet och bekvämlighet i åtanke. Här är några av fördelarna med vår båtförvaring:

  1. Klimatkontrollerade Hallar: Våra klimatkontrollerade förvaringshallar håller din båt i rätt temperatur och skyddar den mot extrema väderförhållanden.
  2. Säkerhet: Vi har en omfattande säkerhetsinfrastruktur med övervakningssystem, säkerhetspersonal och larm för att garantera din båts trygghet.
  3. Regelbunden Underhåll: Vi utför regelbundet underhåll på din båt under förvaringsperioden för att säkerställa att den är i perfekt skick när du är redo att ta den i bruk igen.
  4. Enkel Åtkomst: Vår anläggning är utformad för att göra det enkelt för dig att komma åt din båt när du vill. Vi förstår vikten av flexibilitet för båtägare.

Vår Båtservice – Ditt Båts Livslängd i Fokus

För oss handlar NFS Marine inte bara om båtförvaring, utan även om att säkerställa att din båt förblir i optimalt skick. Vårt team av erfarna tekniker och mekaniker är redo att erbjuda omfattande båtservice för att hålla din båt i toppform. Våra tjänster inkluderar:

  1. Service och Underhåll: Vi erbjuder regelbunden service och underhåll för din båt, inklusive motorer, elektronik, och båtens struktur.
  2. Reparationer: Om din båt behöver reparationer, oavsett om det är skador från kollisioner eller vanligt slitage, kan våra experter åtgärda problemet snabbt och effektivt.
  3. Båtrenovering: Om du vill ge din båt en ny look eller modernisera den, kan vi hjälpa dig med en omfattande båtrenovering.
  4. Uppgraderingar: Vi erbjuder uppgraderingstjänster för att förbättra din båts prestanda och bekvämlighet.

NFS Marine båtförvaring – Vår Passion, Din Trygghet

Kundnöjdhet är Vårt Mått på Framgång

NFS Marine strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi är stolta över att ha en stark och lojal kundbas som litar på oss med sin båt och värdesätter vår dedikation till deras båtliv. Vi anser att vår framgång mäts genom vår kunds nöjdhet, och därför sätter vi alltid kundens behov i första rummet.

Miljöhänsyn och Hållbarhet

Vi på NFS Marine tror att hållbarhet är en nyckelkomponent i båtliv. Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön genom att använda miljövänliga processer och material. Vi följer också alla gällande lagar och regler som rör miljöskydd och båtförvaring. Genom att välja NFS Marine för din båtförvaring kan du vara säker på att vi tar miljöansvar på allvar.

Kontakta Oss Idag för Båtförvaring och Båtservice

Oavsett om du är en erfaren båtägare eller nybörjare, kan NFS Marine vara din pålitliga partner när det gäller båtförvaring och båtservice. Vi är stolta över att erbjuda trygghet och kvalitet i varje steg av ditt båtliv. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att ta hand om din båt på bästa möjliga sätt. NFS Marine – vi ser fram emot att vara din förtroendeingivande partner för båtförvaring och båtservice i Sverige.