Skip to main content

Borins säkerhetsknivar är utformade för att ge en säker och effektiv skärlösning för alla arbetsplatser och hemmiljöer. Borin är tillverkade av hållbara, högkvalitativa material och är utformade för att förebygga skador och minska risken för oavsiktliga skärsår. Deras halkfria handtag gör dem lätta att använda, medan deras ergonomiska utformning garanterar maximal komfort för användaren.

Borin omfattar både knivar med fast blad och utdragbara blad, vilket gör dem lämpliga för ett brett spektrum av arbetsuppgifter, inklusive matberedning, konstruktion, förpackning med mera. De utdragbara bladen säkerställer att de snabbt och enkelt kan förlängas vid behov, samtidigt som de dras tillbaka säkert i handtaget när de inte används. För ökad säkerhet har många modeller en låsmekanism som fungerar som en extra barriär mellan dig och bladet.

Utbudet av säkerhetsknivar från Borin. Borins säkerhetsknivar är utformade för att ge en säker och effektiv skärlösning för alla arbetsplatser och hemmiljöer. Borin säkerhetsknivar är tillverkade av hållbara, högkvalitativa material och är utf omfattar olika storlekar och former med både raka och tandade blad, perfekt för en mängd olika uppgifter. De flesta av deras säkerhetsknivar har utbytbara blad som snabbt kan bytas ut vid behov, vilket sparar tid och pengar på utbyteskostnader. Den robusta konstruktionen garanterar att de kommer att hålla i många år med rätt skötsel och underhåll.

Förutom säkerhetsknivar erbjuder Borin även tillbehör som knivskydd för extra skydd när du reser eller förvarar din kniv när den inte används, rengöringsborstar för att hålla din säkerhetskniv ren, hölster för bekväm transport, slipstenar för att hålla din säkerhetskniv på topp, reservdelar så att du enkelt kan byta ut skadade komponenter och till och med uppsättningar som består av flera knivar så att du har alla verktyg du behöver på ett och samma ställe!

När det gäller att garantera säkerheten på din arbetsplats eller i din hemmiljö kan du bara lita på Borin Safety Knives! Med deras överlägsna designkvalitet och omfattande sortiment som finns hos Borin behöver du aldrig mer oroa dig för att skära dig någonsin igen!