Skip to main content

Holm Rekrytering är ett innovativt och pålitligt rekryteringsföretag som specialiserar sig på interimstjänster inom HR. Med årtionden av erfarenhet är vårt team av mycket professionella och kunniga konsulter dedikerade till att hitta den perfekta lösningen för alla företagskrav.

Vi erbjuder skräddarsydda tjänster till företag som behöver kortsiktig tillgång till erfaren personal inom personalområdet. Våra tillfälliga HR-experter har flexibiliteten att ge kortsiktig eller långsiktig hjälp när det gäller att hantera deras personalbehov.

Våra experter förstår vikten av att ha en strömlinjeformad HR-avdelning som är både effektiv och ändamålsenlig för att främja företagets övergripande framgång. Vi tar oss tid att identifiera eventuella svagheter eller luckor i er nuvarande verksamhet, vilket gör det möjligt för oss att genomföra strategier som förbättrar resultatet och hjälper er att nå era mål snabbt och effektivt.

På Holm Rekrytering anser vi att det är viktigt för moderna företag att tillhandahålla kvalitativ interimistisk HR-assistans om de vill förbli konkurrenskraftiga på dagens marknad. Vi är dedikerade till att hjälpa dig att hitta den idealiska personen för varje position, oavsett om det är på tillfällig eller permanent basis. Vi använder en rad olika metoder för att screena kandidater så att vi kan garantera att du endast får de bästa kandidaterna för din tjänst – de som inte bara uppfyller dina kriterier utan också passar in i din företagskultur.

Vi är stolta över vår utmärkta kundservice och strävar efter att säkerställa fullständig tillfredsställelse hos alla kunder – något som vi har uppnått under många år av framgångsrika partnerskap med många organisationer inom olika branscher. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att uppfylla dina personalbehov.

Vårt team av erfarna konsulter står till förfogande för att besvara alla frågor du kan ha och ge råd om hur du bäst går vidare. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för ditt företags behov. Med vårt engagemang för att tillhandahålla kvalitativa interimstjänster inom HR vet du att Holm Rekrytering alltid kommer att ha dina intressen i fokus. Ta kontakt med oss idag och börja hitta rätt person för din tjänst!